Recepty


  • Vaření bez vajec - jde to vůbec?

  • Velikonoční recepty

  • Masopustní koblihy

  • Španělská kuchyně

  • Velinonoční recepty

    Vánoční mazanec Ingredience: Kvásek:1/2l mléka, droždí (42g), lžíce cukru Těsto: 1/2kg hladké mouky, ...

  • Recepty pro Váhy

    Váhy bývají od přírody velmi zdravé. Mohou ale mít silné žaludeční problémy, zvláště pokud se přejídají. ...

  • Recepty pro Štíra

    Štíři se obvykle těší velmi slušnému zdraví, mohou pracovat bez odpočinku, jídla a pití. Pokud ale o ...

  • Recepty pro Střelce

    Střelci jsou na tom se svým zdravím celkem dobře. Většina jejich zdravotních problémů plyne především ...

  • Recepty pro Kozoroha

    V dětství bývají Kozorozi slabší a častěji nemocní než děti z jiných znamení, ovšem s věkem roste jejich ...

  • Recepty pro Vodnáře

    Vodnáři bývají odolní vůči mnoha chorobám. Občas se jen u nich vyskytují choroby krevního oběhu a problémy ...

  • Recepty pro Ryby

    Se zdravím Ryb to nebývá příliš dobré. Celkově se většinou netěší dobrému zdraví ať už muži nebo ženy. ...

  • Recepty pro Berana

    Berani nepotřebují většinou nějaký speciální jídelníček, jejich organismus dokáže upotřebit vše, co ...

  • Recepty pro Býka

    Býk by si měl dávat pozor na svoji linii, neboť miluje pohodlí a mastná jídla a z toho důvodu občas ...

  • Recepty pro Blížence

    Blíženci mívají dosti pevné zdraví. Občas ale trpí chorobami plic nebo průdušek a neurózou. Rozhodně ...

  • Recepty pro Raka

    Rak se většinou těší docela dobrému zdraví. Nejčastější problémy Raků bývají se žaludkem. Proto jejich ...

  • Recepty pro Lva

    Lvi mívají většinou pevné zdraví. Jsou ale náchylní k chorobám srdce, páteře a také se u nich občas ...

  • Recepty pro Pannu (01-2007)

    Panny trpí nejčastěji na nervové nebo vnitřní choroby, které jsou způsobeny častou náladovostí u lidí ...

  • Z NAŠICH ZAHRÁDEK, LUK A POLÍ (01-2008)

    Zdravý jako řepa ČERVENÁ ŘEPA provází nás už po tisíce let, záznamy o jejím používání jsou staré přinejmenším ...

  • ŠVESTKY A PECKY (02-2008)

    Když v době pohanské, tedy ještě před rokem 864, zakládali původní obyvatelé trhovou osadu, rozhodně ...

  • Bylinkáři ve své kuchyni (04-2008)

    Přišlo jaro a jedním ze způsobů, jak si ochutit, obohatit a okrášlit stravu, jsou bylinky. Bylinky vypěstované ...

  • Není hlávka jako hlávka (05-2008)

    Během měsíce května naše zahrádky vybavené pařeništi a skleníky nabízejí rychlené hlávkové saláty, obchodní ...

  • Z NAŠICH ZAHRÁDEK, LUK A POLÍ (08-2007)

    K léčení neduhů se od pradávna používaly byliny. Kdysi to byla doména šamanů, kteří znali jejich vlastnosti ...

  • Rok na houby (10-2008)

    Češi jsou považováni za nejvášnivější houbaře Evropy. Pokud Evropská unie nepodpoří další růst hub v ...

  • BRAMBOROVÝ SALÁT POKAŽDÉ JINAK (12-2008)

    U nás nejznámějším bramborovým salátem je ten vlašský: Brambory, nakládané okurky, cibule, zelenina, ...

  • VIZOVICKÉ PEČIVO (12-2008)

    Vizovické pečivo vzniklo na počátku našeho století a navázalo tak na dávnou českou tradici vánočního ...