Se zdravím Ryb to nebývá příliš dobré. Celkově se většinou netěší dobrému zdraví ať už muži nebo ženy. Mívají slabší plice, proto by měli se vyhýbat nebo aspoň minimalizovat kouření, mívají také různé krevní a nervové choroby. Ze všech znamení mívají nejsilnější sklony k alkololismu a závislosti na návykových látkách. V jídle by si měly dávat pozor na přepálené tuky a vůbec na smažená jídla, která Rybám neprospívají. Nejlepší pro ně je strava velmi pestrá a bohatá na vitamíny.
ŽAMPIÓNOVÁ POLÉVKA
1 litr vody, 200 gramů žampiónů, 2 vejce, 40 gramů mouky, 60 gramů tuku, pažitka, sůl
Z mouky a poloviny tuku připravíme zlatavou jíšku, zalijeme ji vodou a vaříme asi deset minut. Očištěné, na tenké plátky nakrájené žampióny podusíme na druhé polovině tuku, přidáme do polévky a vaříme doměkka. Hotovou polévku ochutíme pažitkou a podle chuti dosolíme.
PEČENÝ MOŘSKÝ JAZYK NA BYLINKOVÉM MÁSLE
1,2 kilogramu mořských jazyků, sůl, mletý pepř, citrónová šťáva, 100 gramů másla, 60 gramů hladké mouky, 120 gramů bylinkového másla, zelená petrželka
Z mořských jazyků připravíme filé. Plochou stranou nože je lehce naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na rozpáleném másle smažíme asi pět minut. Usmažené filé z mořských jazyků pokapeme citrónovou šťávou, každou porci obložíme porcí bylinkového másla a ozdobíme zelenou petrželkou.
SMAŽENÁ JABLKA
4 jablka, 2 žloutky, 4 lžičky cukru, 16 lžic mléka, 16 lžic hladké mouky, tuk na pečení, sůl, citrón, cukr podle potřeby
Z přísad smícháme řídké hladké těsto a necháme nejméně tři hodiny odpočinout. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, příčně nakrájíme na plátky silné asi jeden centimetr, namáčíme je v těstě a smažíme na rozpáleném tuku. Hotová jablka dáme okapat na papírové ubrousky a ocukrujeme. Podáváme je teplé.